Ilmastonmuokkaus, sitä tehdään kokoajan. Kysyttiinkö sinulta lupa? Timelapse-video taivaan peittämisestä kemikaaleilla

Ilmastonmuokkaus, sitä tehdään kokoajan. Kysyttiinkö sinulta lupa?


 

Seuraavana belgialaisen ympäristöyhdistyksen Belfort Groupin tuottaman tutkimuksen johtopäätökset. Tutkimuksen on tarkastanut puolueeton, hollantilaisen Delft University of Technologyn professori, ilmailu- ja avaruusteknologian insinööri:

  • Ilmaston manipulointi modifioimalla yläpilviä (Cirrus) ei ole huijausta eikä salaliittoteoria, vaan tällä hetkellä monen päättäjän mielestä paras vaihtoehto ilmaston lämpenemistä vastaan. Keinotekoisen Cirruksen vaikutusta lämpötilalle ja sateille tukee riittävä tieteellinen tutkimus.
  • Yhdysvaltojen tavoite on ilmaston kontrolloiminen vuoteen 2025 mennessä sekä siviili- että sotilaallisiin tarkoituksiin (hyökkäyksellisiin ja puolustuksellisiin).
  • Teknologia ruiskutusten järjestämiseen maailmanlaajuisesti on käytettävissä. Sekä sotilas- että siviililentokoneita käytetään niihin tarkoituksiin. Metallioksidien ja kemikaalien sekoitus voidaan ruiskuttaa omasta järjestelmästään tai sekoittaa lentokoneen omaan polttoaineeseen.Google: 116J_2009_Modification_of_ Cirrus_Clouds_to_Reduce_Global_Warming_by_ Using_Airlines_Jets_Published_October_30_2009
  • Syystä että patentit omistaa Yhdysvaltojen puolustusministeriö tai sen kanssa sopimuksella työskentelevä Raytheon ja ottaen huomioon Yhdysvaltojen historian on selvää, että Yhdysvaltojen hallitus organisoi ja johtaa ruiskutusohjelmia.
  • Ruiskutusohjelmat Euroopassa ovat mahdollisia vain eri maiden hallitusten johdon ja teollisuuden johdon tarkalla koordinoinnilla ja hyväksynnällä. Projektien olemassaolo pidetään tarkoituksella kansalaisilta salassa.
  • Vaikkakin ruiskutusohjelmia saatetaan pitää joissain maissa laillisina (Kiina ja Venäjä), saattavat niiden terveydelliset vaikutukset olla hyvin haitallisia.
  • Monet lentokoneet ( mm. NATO) ovat yli 15 vuotta ruiskuttaneet ilmakehään, joko erillisistä laitteista tai polttoaineeseen sekoitettuna, myrkyllisiä kemikaaleja, joita me hengitämme niiden laskeuduttua. Mitä he ajavat takaa? Onko se tutkasignaalien vahvistamista vai ilmastonmuokkausta vai mitä?

Vaikka ilmastonmuokkauksen vaikutuksia vasta tutkitaan, on valitettava totuus, että suuren mittakaavan ilmastonmuokkaus on jo käynnissä ja kemikaalivanat ovat osa sitä. EU käsitteli aihetta 8.4.2013 ja siellä ihmeteltiin miksi mitään ei ole saatu aikaiseksi ruiskutusten lopettamiseksi tai edes tutkimiseksi 14 vuodessa. Suomalaiset tutkijat ja monet Suomen viranomaiset tunnustavat ilmastonmuokkauksen alkaneen ja jotkut jopa varauksella kannattavat sitä. Mutta kuka antoi luvan ruiskuttaa metalleja ja polymeerejä hengitysilmaamme?


Lähteet:http://vartiopaikka.blogspot.de/2014/08/ilmastonmuokkaus-sita-tehdaan-jo.html

https://vimeo.com/ 182243726