Kolarin vastaanottokeskuksen erotettu johtaja: ”He eivät halua sopeutua tähän maahan vaan haluavat että me sopeudumme heihin”

Kolarin vastaanottokeskuksen erotettu johtajaKolarin vastaanottokeskuksen erotettu johtaja: ”He eivät halua sopeutua tähän maahan vaan haluavat että me sopeudumme heihin”

Kun puhutaan turvapaikanhakijoista ja kotouttamisesta niin siihen liittyy hyvin vahvasti turvapaikanhakijan halukkuus tulla tämän yhteiskunnan jäseneksi. Tämä on kaikkein isoin ongelma kuten olemme maailmalta nähneet ja nyt jo Suomessakin.

He eivät halua sopeutua tähän maahan vaan haluavat että me sopeudumme heihin. Heilla ei kelpaa tämän maan säännöt ja tavat vaan meidän pitäisi hyväksyä heidän tavat ja ”säännöt”, mutta ei se niin voi mennä.
Suomi ei saa muuttua samanlaiseksi kuin nyt on Ranska ja Ruotsi jo muuttuneet.

Ruotsissa todettu, että vain muutama prosentti on hakijoista mennyt töihin, loput vain elelevät yhteiskunnan varoilla. Ja turvapaikanhakijat ovat siinäkin paremmassa asemassa kuin maan omat kansalaiset.

Tutkimuksissa myös todettu, että tämä pakolaisvirta on rakennettu ja rahoitettu tilanne muiden toimesta.

Omien haastattelujen perusteella turvapaikanhakijoiden keskuudessa, olen saanut selville, että hakijat ovat valinneet Suomen etuisuuksien perusteella. Matkalla olleet muut maat eivät ole heille kelvanneet koska siellä sosiaaliturva on paljon heikompi.

Tarviiko päättäjille vääntää rautalangasta tämä tilanne???

Meitä ollaan kuppaamassa tyhjiin ja meidän sisäistä turvallisuutta ollaan heikentämässä sisältäpäin.
Herätkää ennenkuin olemme tilanteessa jota ei pysty korjaamaan! Tätä tilannetta varten ei meidän esi-isät vertaan vuodattaneet!


SPR:n Lapin piiri irtisanoi Kolarin vastaanottokeskuksen apulaisjohtajana toimineen Jari Sillantien torstaina. Sillantie kertoi irtisanomisestaan itse. Sillantien mukaan häntä pidettiin sopimattomana tehtäväänsä.

– En ole missään tapauksessa mikään rasisti ollut, ja olen kohdellut heitä ihan hyvin, mutta olen tiukka ja pidän kiinni säännöistä. Se on minun tapani hoitaa asioita. Tämä on varmaan ollut yksi ongelma, Sillantie vastaa syytöksiin.

JariSillantie

4 Responses to "Kolarin vastaanottokeskuksen erotettu johtaja: ”He eivät halua sopeutua tähän maahan vaan haluavat että me sopeudumme heihin”"

 1. Harry Helakorpi   heinäkuu 11, 2016 at 4:06 pm

  asiaa, painavaa asiaa, jossa suvakit eivät erota TOTUUTTA . Totuus on se, että ns. vaatimukset tiukennuksista etc. ei ole mitään tekemistä rasismin kanssa. Nykyinen ” tapa” tekee rasisteja niistäkin jotka eivät sitä ole olleet. Perustelut kyllä tiedätte..

 2. Väinö Åberg   heinäkuu 12, 2016 at 3:18 pm

  Jotkut kaikesta valittavat luulevat, että panettelulla ja toisia syyttelemällä rakennetaan jotain hyvää.
  – Päinvastoin siten levitetään Suomeen ja lähimmäisiimme tauteja, tuskaa, pahoinvointia.

 3. Per-Olof   syyskuu 2, 2016 at 8:53 pm

  Ruotsissa on noin miljoona maahanmuuttajaa ja he ovat perustaneet Ruotsiin noin 100.000 yritystä. Teidän jutussanne kerrotaan, että vain muutama prosentti on työllisttynyt. Ketkä nämä 100.000 yritystä ovat perustaneet ja ketä ne työllistävät?

 4. ilkka   syyskuu 2, 2016 at 10:41 pm

  100 000 yrityksestä 95 000 on pitserioita ja muita etnisiä ruokapaikkoja, jork amyyvät lähinnä toisilleen – siis maahanmuuttajille. Starttirahoja on jaettu lähes yhtä paljon, kuin verotuotto näisä tähän asti on ollut. Kertoo irtegroitumishaluttomuudesta. Oliko Ruotsissa aiemmin pula ruoasta ja sen tekijöistä? Valtionbudjetssa ei ole (uskallettu) kertoa maahanmuuttomomenttia.