Monikulttuuria kannattava toimittaja tuomittiin raiskauksesta

Ari LahdenmäkiMonikulttuuria kannattava toimittaja Ari Lahdenmäki tuomittiin raiskauksesta

Asiasta uutisoi Vastarinta

Vannoutunut kulttuurimarxisti ja valtamedian toimittaja Ari Lahdenmäki sai kesäkuussa tuomion raiskauksesta. Espoon käräjäoikeus tuomitsi toimittaja Lahdenmäen yhdeksi vuodeksi ja 11 kuukaudeksi ehdolliseen vankeusrangaistukseen raiskauksesta.

Oikeudessa Lahdenmäen uhri kertoi toimittajan raiskanneen hänet useasti illanviettoa seuranneen yön ja aamun aikana väkivaltaa käyttäen. Naisen mukaan hän oli tavannut miehen ravintolassa, jossa nainen oli ollut voimakkaassa humalassa. Uhrin mukaan mies seurasi häntä taksitolpalle ja ehdotti samalla taksilla matkustamista. Nainen kertoi yrittäneensä saada toimittajaa menemään omalle asunnolleen, mutta hän oli kuitenkin ängennyt uhrin asunnolle, jossa raiskaukset tapahtuivat.

Teko tapahtui syksyllä 2015 Espoossa. Lahdenmäki itse kiisti syytteen raiskauksesta. Miehen mukaan hän ja uhri olivat harrastaneet seksiä yhteisymmärryksessä. Käräjäoikeus piti kuitenkin uhrin kertomusta uskottavana ja velvoitti Lahdenmäen maksamaan uhrille 4 000 euroa korvauksia.

Valtamedia uutisoi myös tapauksesta, mutta toimittajat jättivät mainitsematta kollegansa nimen kutsuen häntä anonyymisti ”palkituksi toimittajaksi”. Sen sijaan vaihtoehtomediat julkaisivat Lahdenmäen nimen.

Kuten merkittävä osa valtamedian toimittajista, myös Lahdenmäki on äänekäs monikulttuurisuuden puolestapuhuja ja kansallismielisyyden vastustaja. Raiskaaja on Twitterissä muun muassa mollannut Magneettimediaa ja harmitellut poliisin voimankäyttöä äärivasemmistolaisiin mellakoitsijoihin. Long Play -julkaisulle Lahdenmäki on puolestaan kirjoittanut artikkelin, jossa hän paheksuu HIV:n levittämisestä annettuja tuomioita. Jutussa HIV:n levittäjien annetaan ymmärtää olevan ”vaarattomia rikollisia”, ja esimerkiksi afrikkalaistaustaisen ”HIV-Rachelin” lempinimeä pidetään leimaavana.

Lahdenmäki on myös innokas Afrikka-fani. HIV-levittäjien puolustelu sekä yleinen afrikkalaisten ihannointi asettavatkin ”palkitun ja arvostetun toimittajan” saaman raiskaustuomion mielenkiintoiseen kontekstiin.


Lähde: Vastarinta