Tamim Najafi raiskasi vammaisen naisen useita kertoja, pahoinpiteli ja käytti hyväksi

Tamim Najafi raiskasiTamim Najafi raiskasi toistuvasti vammaista nuorta naista

Asiasta uutisoi mm. Tamperelainen

Tamim Najafi raiskasi vammaisen naisen useita kertoja, pahoinpiteli ja käytti hyväksi – 18-vuotiaalle miehelle yli kolmen vuoden vankeusrangaistus

Pirkanmaan käräjäoikeus on tuominnut vuonna 1999 syntyneen Tamim Najafin kolmeksi vuodeksi ja kahdeksaksi kuukaudeksi ehdottomaan vankeuteen kymmenestä raiskauksesta, pahoinpitelystä sekä törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Oikeus on antanut päätöksensä asiasta tiistaina. Tuomio ei ole lainvoimainen.

Raiskaustapaukset ajoittuvat joulukuulle 2017 sekä uudenvuodenpäivään 2018. Tuona aikana Najafi on ollut kymmenen kertaa sukupuoliyhteydessä nuoren, vammaiseksi todetun naisen kanssa. Tästä johtuen nainen on ollut tilassa, jossa hän ei ole pystynyt ilmaisemaan tahtoaan tai puolustamaan itseään. Oikeus totesi, että Najafi on pahentanut naisen tilaa tarjoamalle tälle alkoholia. Tilanteessa, jossa nainen on ilmoittanut ettei hän halua sukupuoliyhteyttä, Najafi on pahoinpidellyt tätä muun muassa lyömällä nyrkillä kasvoihin ja läpsimällä. Tapauksia yhdistää myös runsas, jopa holtiton alkoholinkäyttö. Esitutkinnan perusteella tuomittu on käyttänyt tekoaikaan alkoholia käytännössä päivittäin.

Najafi kiisti syytteen raiskauksesta ja kertoi hänen olleen ystävä mainitun nuoren naisen kanssa, mutta oikeus ei tätä selitystä uskonut.

Pahoinpitelytapauksessa asianomistaja on toinen nainen. Tammikuussa Najafi on kuristanut tätä kaulasta sekä purrut tätä useita kertoja. Tästä seurauksena on ollut useita mustelmia.

Törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö ajoittuu tammikuun 2018 viimeisille päiville. Tuolloin Najafi on ollut neljä kertaa sukupuoliyhteydessä alle 16-vuotiaan tytön kanssa. Tilanteisiin on liittynyt myös väkivaltaista käytöstä.


Lähde: Tamperelainen